Home

Can Lluis

Descobreix i viure la veritable Catalunya. A l'interior de la Costa Brava, en un paisatge tranquil i pintoresc, es troba la casa Can Lluís totalment restaurada i complemeantat amb piscina.
Can Lluís té quatre apartaments, adequat per 1 a 5 persones Aquí trobareu la pau i la tranquil·litat en un entorn confortable.

Can Lluís es situat a dos quilòmetres fora del poble medieval de Cistella, envoltat de natura, 240 metres d'altitud, al peu dels Pirineus, amb vistes al mar Mediterrani.

A la nit pots aquí segueix veient les estrelles!
apartaments, B & B, zona comuna, piscina, parc infantil
2,2 km de la localitat
rural
240 mtr. altura
25 km de platja
45 km de Girona
12 km de Figueres
120 km de Barcelona
totalment autònom
energia mitjançant panells solars
wifi
tot com ecològicament possible
275 habitants
botiga el "Trull" de la Montse i Lydia
bar-restaurant Centre Cívic
plaça central amb terrasses
situat al GR-2
Diverses rutes de senderisme i BTT
a prop de les autopistes A7 i la N II

onze woningen

La Cistella --- PG-000617
El Trull --- PG-000846
La Vista --- PG-000886
rodamon
El Rodamón

energia, panells solars, aigua i wifi

Generem electricitat per mitjà de panells solars i l'emmagatzemem en bateries grans després que es converteix a 220 V. Per als moments en què no hi ha prou sol convertir el nostre generador
Obtenim aigua d'un pou i la recol·lecció d'aigua de pluja. Això s'emmagatzema en un dipòsit, aquí, l'aigua es filtra i descalcificades abans que entre les cases. Per al drenatge s'instal·len fosses sèptiques biològiques. Hi ha contenidors i un munt de compost.
Així que estem totalment autònoma.
Afortunadament, WiFi i això, per descomptat, també hem posat a disposició dels nostres hostes. A més, ens enfrontem a tot tipus d'herbes al jardí que es poden seleccionar per al seu ús personal, com ara romaní, farigola, sàlvia, llorer i espígol.